6 thoughts on “Mini Me

 1. Precis så har jag sagt hela tiden. Mor upp i dagen. Kram på er

 2. Fin kille, mamma upp i dagen! Jag har kikat in på bloggen lite då och då under en tid för fin-fina tips om min favoritö på jorden. Blev väldigt förvånad att ni plötsligt måste flytta! Kan inte tänka mig hur det måste kännas. Jag såg flyttlasset som ska fraktas till Sverige. Har själv haft funderingar på att skeppa över lite saker men antog liksom att det blir väldigt dyrt med det avståndet men det kanske inte är så farligt? Går man då via indonesiska posten eller ngt privat företag? Vilket är bäst?

 3. Posten blir det väldigt dyrt med! Så cargo är det som gäller. Finns hur många som helst. Vi skickar med en i Sanur som heter “Send from Bali”, de är en av få som inkluderar ALLA avgifter (hamnavgifter och annat som kan dyka upp..). Det kostar ungefär femtusen svenska per kubikmeter. En hel container 30.000. Minimum är en kubik sedan betalar man för hur mycket extra det blir utöver det.

  De packar åt en och verkar ha koll på läget. Får väl se om sakerna kommer fram ;)

 4. This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

  XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break almost any anti-botnet protection.
  Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
  Yandex, VKontakte, Captcha Com – and over 8.4 million other types!

  You read this – it means it works! ;)
  Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

  Check YouTube video “XEvil ReCaptcha2”

Leave a Reply