The wheels on the bus goes…

image

Vädret är fortsatt schizat. Idag är skönheten och odjuret (se bild) i Ubud. Själva fixar vi lite. Danne har uträttat tusen ärenden i vanlig andra och jag har packat. När jag inte legat på sängen i svaghetsattacker that it.

Det här måste vara den längsta tiden någonsin jag varit sjuk. Det vägrar gå ur kroppen! Otroligt tröttsamt. Och trött är just vad jag känner mig 23/7.

image

Nya tag imorgon då jag har för mig att vi ska äta lunch på Sushi Tei. Egentligen skulle vi på finmiddag på kvällen men har flyttat fram det ett par dagar. Ska man äta avsmakningsmeny vill man känna sig pigg.

Miiiip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>