Dumma mej

Sjuklingarna har varit på bio. Vi såg Despicable me 2 (på svenska den mycket märkliga titeln “Dumma mej”), för det var den som gick i premiere. Går man på bio i den salongen spelar det inte riktigt någon roll vilken film som visas. Men i det här fallet visade det sig vara en väldigt underhållande och bra animerad film som vi helt missat. Har alltså inte sett ettan. Knappt vetat om att den existerar.

I helgen ska vi se till att Puspa och kidsen får gå och se samma film. Kanske blir enda gången de går på bio, under hela sitt liv. Det är inte helt otroligt.

Innan bion låg vi ett par timmar på klubben. Det ösregnade på morgonen men sedan kom solen. Skönt, tyckte vi och ville vila lite i varsin solstol. När vi la oss blev blå himmel mörkgrå och det började ösregna. Men efter en kvart var solen tillbaka igen. Vädret är väldigt mystiskt just nu.

Tillslut tröttnade vi alltså och åkte alltså mot bion. Men på vägen stannade vi till på ett skumt, ganska nytt balinesköpcentrum som heter… Bali Brasco. Vi har aldrig varit där men blev nyligen tipsade om att det kan ha bra barnkläder. Så vi tittade in. Och när vi tittade ut gjorde vi det med 16 nya plagg i en påse. Varav tre var skjortor till Danne och resten kläder till pojkarna. Skitbilligt! Och fint. Kan dock inte rekommendera någon vuxen människa, som är ute efter kläder till sig själv, att åka dit. Särskilt inte om du är kvinna.

Nu är det köpstopp. Undantaget är ett par, tre saker jag budar på just nu på Tradera. Bland annat ett par sänglampor som vi MÅSTE ha. Jag måste då påpeka att vi har sparat in en heeel del pengar på att fynda just där och här på Bali. Massor.

Jäklar vad ont i halsen jag har.

2 thoughts on “Dumma mej

 1. This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

  XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet CAPTCHA’s.
  Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
  Yandex, VKontakte, Captcha Com – and over 8.4 million other types!

  You read this – it means it works! ;)
  Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

  Check YouTube video “XEvil ReCaptcha2”

Leave a Reply