En sådan där trög dag

Just en sådan är det idag. Mulet, regnigt, trist. Började morgonen med en tur till Sanglah. Alltid lika tråkigt. Alit messade att han var mitt i en akut neurooperation och vi fick vänta på hans assistent för att få recept till medicinen. Hur många svenska läkare skickar sms till sina patienter, när de är på operation? Ha.

Assistenten svettades helt otroligt mycket. Det bokstavligen rann ner i hans ögon. Men han var snabb med recepten. Det var dock inte apoteket. Allt var som vanligt med  andra ord. Sedan väntade vi i en timme för att träffa en annan läkare. Vilket var helt onödigt. Men det roligt att se att de räknar mig som hindu på sjukhuset. En i gänget liksom.
IMG_20130709_091153_resizedÅkte hemåt efter två långsamma timmar i tråkig miljö och blev uppiggade av en tillfällig outlet. Det finns permanenta outlets bortåt flygplatsen där priserna är bra men ändå riktade mot turister. Och så finns det hemliga outlets som riktar sig mot locals. Där kläderna som inte ens platsar på de riktiga outletsen hamnar. Trasiga och fläckiga kläder. Men även ett och annat fynd i mängden.
IMG_20130709_125632_resized_1

Jag hittade en Insight-jacka i mjukaste jeans, med härligt rosarutigt foder. Förälskad Dessutom kostade den mig bara 75 kronor! Så himla nöjd.

Totalt fyndade vi en väska, två datorfodral, två par byxor, en huvtröja till mig och en kofta till Danne, en t-shirt och så jackan då. Allt Insight, som i vanliga fall är ett väldigt dyrt märke, för totalt cirka 600 sek.

Gillar att stavningskontrollen vill skriva om “fyndade” till “syndade”. Den har rätt på sätt och vis.

IMG_20130709_130436_resizedSedan var det Dannes tur att insjukna i samma sjukdom som resten av hushållet har och har haft. Nu ligger han bredvid mig i sängen och sover medan jag försöker hålla mig vaken. Har insett att mina nätter blir otroligt mycket sämre om jag sover på dagen.

Hoppsan, nu hör jag en ledsen Yoshi som vaknat alldeles för tidigt. Han är jätteförkyld han också. Det är bara Kato och Puspa som har piggat på sig.

Nu ska jag fortsätta leta inredningsinspiration. Börjar få en klar bild av hur saker och ting kommer se ut i huset. Längtar som fasiken efter att få börja greja. Bara några få veckor kvar nu. Men innan dess får Bali finbesök! Från och med torsdag ska vi visa Anders och Julia våra guldkorn här på ön. Ett välbehövligt besök som kommer bli en fin paus från verkligheten.

 

5 thoughts on “En sådan där trög dag

 1. We stumbled over here from a different page and thought
  I might as well check things out. I like what I see so now i am following you.
  Look forward to going over your web page repeatedly.

 2. I’m curious to find out what blog system you are working
  with? I’m having some small security problems with
  my latest site and I’d like to find something more safe.

  Do you have any solutions?

 3. This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

  XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any anti-botnet CAPTCHA’s.
  Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
  Yandex, VKontakte, Captcha Com – and over 8.4 million other types!

  You read this – it means it works! ;)
  Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

  Check YouTube video “XEvil ReCaptcha2”

Leave a Reply