Söndagsutflykt till Beachwalken

En härlig helg har gått över i ännu en ny vecka. Igår packade vi in hela familjen i en taxi och åkte till Beachwalken. Där satte vi på oss strumpor och tog över det lilla leklandet. Uppskattat av både Yoshi och Kato. Kanske främst den äldre som nu röjer igenom hela hinderbanan på ett ögonblick. Vilken klättrare han har blivit! Personalen hade fullt sjå med att hindra honom från att klättra ner där han klättrat upp.
Det blev många småfilmer men bara två bilder. Den ena på Yoshi som försökte äta banan med en pinne. Det gick halvbra.
20130630_120230_resizedIMG_20130701_084813_resizedDet andra fotot tog jag visst inte alls igår. Det tog jag nu på morgonen för att visa vilka  snygga skor vi spontanköpte till Kato igår. Jag skulle gärna ta de själva! Om storleken hade varit lite mer passande vill säga.

Idag fortsätter vi packa ihop livet. Kaoset tycks inte reduceras det minsta. Men först tar jag tag i ett par traderaauktioner jag vunnit och lyssnar på Kristian Gidlunds hjärtekrossande sommarprat.

Leave a Reply