Men vart ska vi bo?

En vecka utan man och barn. Det är sorgligt. Saknar dem väldigt mycket. Samtidigt som det är anmärkningsvärt hur snabbt man kommer in på andra banor. Något positivt för kommande tider.

Här i (ett regnigt) Sverige har det den senaste veckan varit fokus på “situation hitta någonstans att leva och bo“. Det vi hade stora förhoppningar på utanför Norrtälje slank oss ur händerna på grund av märkliga omständigheter. De som ville hyra ut i Bönan kom på att de också ville fira jul och nyår i huset. Utöver det har jag kollat på ett ruskigt, läskigt radhus i Bomhus. Inte så uppmuntrande.

Idag åkte vi en sväng till Strömsberg, som jag inte visste existerade, och tittade på ett otroligt charmigt hus. Tyvärr är vi inte de enda som skulle vilja börja gro där. Så vi väntar otåligt på att lika charmiga husägare ska ta ett beslut. Törs inte hoppas på för mycket, för det börjar kännas allt för tungt att ingenting vettigt dyker upp och går vår väg.

Men! Det ordnar sig alltid. Ju.

2 thoughts on “Men vart ska vi bo?

  1. Jag håller också tummarna! Så de vitnar! Hoppas verkligen allting löser sig för er.

Leave a Reply