Inga problem, inga problem

Yoshi var tuff idag. Klagade bara ytterst lite när han blev stucken. Inte en tår. Tuff kille. Allt annat såg ut precis som det skulle. Han ligger perfekt på sin kurva. Väger 11 stadiga kilon och är allmänt som en ettåring bör vara. Bra.

image

Efter vaccinationen åkte jag och Danne till Carren för att handla. Med hem följde en liten kolgrill. Kato var med på noterna när den skulle monteras ihop. Han tog instruktionsbladet och sa fundersamt “nu ska vi se”. Sedan gjorde han visserligen mer onytta än nytta. Men tanken var god. Och söt.

image

Har egentligen varit rejält däckad av värk idag. Det var länge sedan kroppen var så påverkad av vad som händer i benen. Har varit kallsvettig och svag. Det gick tillslut över mot eftermiddagen. Ibland är det bara för jävla jobbigt…

Grillen invigde vi med korv, haloumi och majskolv. ÄLSKAR haloumi. Fick även ihopslängt ett fröknäcke på eftermiddagen. Frukost i sikte.

Men först så… Måste man sova!

Leave a Reply