En galax rikare

image

Im in it to win it! Ehm… Menade egentligen “I’m back!”.

Min käre make fixade en telefon till mig igår. Jag har gått och väntat på att nya HTC One ska komma till ön, men då ingen ens kan svara på nääär den gör det så gav jag upp. Gillade ju min Samsung Galaxy S2 väldigt mycket, så varför skulle jag inte gilla S4? Måste bara vänja mig vid storleken som inte är optimal i mina små händer. Men man lär väl sig!

image

Kameran är bra och det är bland det viktigaste. Med googels GRYMMA app Snapseed kan man skapa riktigt fina bilder. Miso undrar vad f-n jag håller på med. Ser jag inte att han sover?

3 thoughts on “En galax rikare

  1. Jag rockar en Samsung Galaxy S3 mini, just för att den andra var så jäkla stor… har kört HTC innan och tycker nog att Samsung är ett uppköp. OCH jag håller med, Snapseed is the shit! :D

  2. Hear hear! Gillar på sätt och vis det stora.. Fast S2 var perfekt i storleken.

    Nya HTC One ska vara det bästa av allt just nu sägs det. Grymt snygg i aluminium! Meeen… Nej. Man kan lita på samsung B-)

  3. Vilken gullunge! Har tydligen lämnat babyface bakom sig lagom till födelsedagen!

Leave a Reply