Blåsornas mästare

Seeeeeeeeeeeeg.

Hade ju länge känt att det var något skumt på gång. Förra veckan började mina ögon rinna okontrollerat. I princip hela tiden. Jag blev inte klok men misstänkte att det var någon sorts infektion. Här om dagen slutade det. Då svällde halsmandlarna upp. Fick så ont i halsen. När jag tillslut kunde svälja utan att blunda hårt kom blåsorna. Hela gommen, ner i svalget. Runt tänderna. De spricker. Så jäkla ont att äta. Till och med att prata. Inte blev det bättre av världens största munsår på läppen heller.

Snacka om virusinfektion. Som idag däckade mig. Låg på klubben i en solstol och ville helst inte resa mig. Somnade. Ville bara sova mer. Danne körde hem mig och jag har sedan dess legat i sängen och laddat batterierna.

Läst ut min bok. Med tårarna forsande. Det känns tomt. Hatar att läsa ut bra böcker. Morgon i Jenin. Så väldigt gripande och vacker. Öppnade upp mina ögon och mitt hjärta för vad som hänt och händer i Palestina och Israel. Något jag tidigare varit så ignorant mot. Skäms.

2 thoughts on “Blåsornas mästare

  1. Vet inte om du kommer ihåg att jag kommenterat förut men jag har iaf läst er blogg sen innan Kato föddes (lite märkligt att jag känner er så “väl” när ni inte har en aning om vem jag är). Jag har alltid älskat Bali och flyttade nu hit för ett litet tag sen och pluggar på distans här. Ja, det kanske var lite mer info än vad du behövde, min fråga är egentligen bara om du vill låna ut den boken till mig? :) Har velat läsa den ett tag och inte kunnat hitta den på ön..

Leave a Reply