Biomys

Vi var på bio idag. Älskar dagbio. Särskilt när man bor i ett sådant här klimat. Det är som att vara i en annan del av världen under ett par timmar. Och sedan dör man lite av värmen när man kommer ut.

Såg Iron Man 3. Det var den enda fimen som visades. Kunde välja mellan 2D och 3D. 2D gick i lyxsalen så det var ingen snack som saken. Har fortfarande inte sett en enda film i 3D, men tror inte att Iron Man är den ultimata.
eva_bio“Premieresalen” är fantastisk. Världens skönaste skinnfåtöljer med elstyrt rygg och fotstöd. Man kan luta sig så långt att man i princip ligger ner platt. Och då har man ändå en halvmeter fram till nästa stol. Och man får filt!

Filmen var som alla andra Iron Man. Ganska töntig. Men egentligen spelar inte filmen någon roll när man får mysa under en filt i mörkret en stund mitt på dagen.

3 thoughts on “Biomys

  1. Helt grym! Man vill liksom gå på bio hela tiden ;) Kostar inte mer än 50 kronor att gå i den salongen heller. Och man kan beställa mat, popcorn, dryck etc från sin stol… Mmm måste gå snart igen!

  2. Hej,

    Jag och min sambo ska åka till Bali i Mars så jag håller på att goggla runt lite för att få lite inspiriation på vad man bör se och uppleva. Jag kom på något vis in på din blogg (super fin och kul att läsa). Bion såg ju väldigt skön ut. Vart ligger den och vad heter den? Har du några tips på upplevelser som vi inte får missa så tar jag mer än gärna emot dem. Vi ska vara på Bali/Lombok under 1 månad. Tack på förhand.
    Mvh Madeleine

Leave a Reply