Söndag it is

Ännu en härlig söndag går mot sitt slut…

Kato och Danne tog en sväng till klubben på förmiddagen medan jag och Yoshi slänge ihop en halvt misslyckad kladdkaka. På eftermiddagen väntade nämligen finbesök i form av svenska och hennes dotter, en vecka yngre än Yoshi.
vidaochyoshiKul att träffa en svensk familj som håller på att bygga hus här. Inte alls långt ifrån oss dessutom. Lite synd bara att de ska åka till Sverige om några dagar och stanna över sommaren. Men sedan kommer de ju tillbaka. Extra roligt för Yoshi att få en lekkamrat som är nästan exakt lika gammal som honom. Han blev så förtjust att han ställde sig upp från sittandes för första gången. Bra sätt att imponera på tjejerna förstås.

Det blev lite hysteriskt en stund då Kato på något underligt vis lyckades trycka i sig tre bitar kladdkaka och en hel del glass. Sockerchocken gjorde honom smått… Galen. Men nu sover både han och lillebror gott. Själva ska vi inta en söndagspizza framför tvn. Mmmmm.

Nyttig vecka från och med imorgon.

4 thoughts on “Söndag it is

  1. Vilken härlig bild! Kul att läsa om ert något(!) annorlunda ö-liv, vilket jag säkert kommer att göra ofta nu när jag hittat hit!

  2. Den där kladdkakan var på inget sätt misslyckad om du frågar mig… eller Kato! ;-) Tack för fikat och den fina bilden! Vi ses imorgon! :-)

Leave a Reply