After club

Vi har klubbat. Som vi tycks göra varje lördag. En finfin “tradition”. Det var till och från ganska livat vid barnpoolen. Treåringen som här om veckan skrek “dra åt helvete din jävla sugga” till sin mamma var där. Så fort Kato kom i närheten blev hon sur och sa att han inte fick vara därför att han “bara är en liten bebis”. När det gick lite väl långt och hon elakt skvätte vatten på honom så sa jag till henne, förutom att man inte skvätter vatten på andra, att hon ju faktiskt också är en liten bebis. Eftersom de är nästan lika gamla. Då blev hon hysterisk och började storgrina, sprang till sin mamma som i sin tur försäkrade henne om att hon var en stor duktig flicka.

Wooops.

Men sedan när kan inte en treåring få vara liten? Ett barn. Som istället för att se ner på andra lite yngre barn, leker med dem.

Det finns mycket att säga om mamman och de två andra mammorna som hon alltid hänger med. Annat än att de aldrig har sagt hej fast vi väl delat barnpoolen si så där tio gånger. Men det gör vi inte! Säger något mer om dem alltså. Ha, ha, ha, hö.

Vi hade i alla fall en väldigt mysig förmiddag! Yoshi däckade som en sten i bilen på väg hem. Kato var också väldigt trött men har nu krånglat i 30 minuter istället för att sova. Själv hade jag tänkt slumra lite på soffan men istället är jag dörrvakt till hans rum.

I eftermiddag ska jag och Yoshi plocka undan i huset, något jag tänkt göra i flera veckor. Det ligger småsaker lite här och var som irriterat mig alldeles för länge. Kato och Danne ska ta en tur till Carren. Helt klart en av Katos favoritsysslor.

kato_pianoHär om dagen plockade vi fram en present till killarna. Dannes eurobonuspoäng höll på att gå ut förra månaden så de var “tvungna” att handlas upp. Nåja, men annars skulle de brinna inne och det vore ju onödigt. Om man bor i Sverige finns det oääändligt med prylar att köpa i eurobonusbutiken. Gör det! Om ni har poäng som ni inte vet vad ni ska göra av. Om man råkar bo i Indonesien finns… Inte så mycket. Men vi lyckades i alla fall få hit ett litet keyboard med massor av roliga knappar och en mikrofon. Den sistnämnde blev genast Yoshis stora favorit.

Man kan alltså numera komma på konsert här i Sumo Cottage. Välkomna.

Leave a Reply