I’m on it!

Jag LIDER med med Danne och Yoshi som har råkat ut för en hemsk höststorm. De är fullkomligt täckta i höstblåsor. Yoshis ben och… Ja, hela han förutom ansiktet och ryggen är helt prickigt. Inuti hans små  händer är det stora trasiga röda blåsor som blivit sår. Danne ser ut ungefär likadan men han har sår i ansiktet också. Och det verkar som att de börjar komma under fötterna också. Kan bli en stillasittande helg för honom. Utan att göra allt för mycket med händerna som också är alldeles blåsiga.

Jag är sååå glad att vara den enda i familjen som klarat sig. Med största sannolikhet för att jag haft det som barn. Kato klarade sig med bara tre, fyra stycken jäklar som nu är uttorkade och läkta.

Nog om det.

Vi är färdigplanerade och bokade för vår minihoneymoon.

Flyget är bokat med Air Asia. De första två nätterna tänker vi köra på ett äkta bed and breakfast, Lazy River en timme söder om Perth. Älskar “hemma hos” känslan som infinner sig och är helt säker på att värdparet är lika trevliga och omhändertagande som tripadvisor säger. Viktigast av allt är att herrn i huset verkar vara en mästerkock och det är just därför vi väljer det här stället. Ser dock också fram emot att sitta på vår egna lilla veranda och dricka det bubbel och äta de canapéer som det bjuds på första kvällen. Kanske fiska lite från bryggan. Spela krocket i kvällssolen? Eller bara VILA. Läsa en bok för första gången på tre år?

De andra två nätterna ska vi bo på ett litet boutique hotell. Två olika typer av boende som båda passar oss perfekt. Särskilt efter som Windmills Break bara har 13 rum. Vi hade sådan tur att de kör på höstpriser från och med mars. Annars hade prislappen varit på tok för hög. Hotellet ska i alla fall vara topp notch och maten likaså. Så första kvällen ska vi testa deras kök. Men andra och sista kvällen har Danne bokat in oss på stjärnan i Margaret River, Cape Lodge.

“Described as one of Australia’s finest generation gourmet establishments the multi award winning gourmet restaurant is ranked in the Top Ten in the World for Food

Låter som något för oss! Femrätters avsmakningsmeny med vinpaket. Mmm… Slår vad om att jag kommer åka på svininfluensa.

Jag har till och med kollat upp och bestämt vilken restaurang vi ska äta lunch på när vi har hämtat upp vår lilla Yaris på flygplatsen och begett oss söderut. Så planerad är vår lilla tripp.

FÖR när man är i Australien kan man inte missa att äta en riktigt jäkla god fish & chips. Det går bara inte. Och eftersom vi ska spendera vår tid i vinland lika med finland (alltså fiiin land inte finland) så är det här enda chansen.

På Cicerellos i Mandurah, vid havet förstås, ska vi trycka i oss vad som sägs vara the best fish and chips around.

Mmmm… Vi blev så tagna av denna lilla fyranättersresa att vi började fundera på en tripp till Nya Zeeland. Kommande jul hade funkat om det går ihop. Mysa med pojkarna ett par veckor i en camper. Vilka möter up?

7 thoughts on “I’m on it!

  1. It is also possible that Zynga’s chosen advertising edadaadcfgag

Leave a Reply