Läskiga bloggportalen

Hittade den här listan över Sveriges 25 bästa resbloggar. Än är den inte klar men man kan ju ändå ana att den som gjort den inte hittat hem till oss. Mitt ego sa till mig att vår sida är mycket finare än många av de som redan är på listan. Dessutom så kan ju inte alla glada mejl och besök vara en slump. Så jag skickade iväg ett mejl och skämdes lite över att tipsa om vår egen blogg. Fick det här svaret:

“Mkt bra blogg. Tyvärr är de sista platserna på vår lista resan spikade, men vi kommer att publicera några “bubblare” i efterhand och här har du en given plats!”

Då klagade jag lite skämtsamt att de gjort dålig research. Fick då detta tillbaka:

“Ja, jag har sannolikt missat några guldkorn längs vägen, trots ganska grundlig research. Ett tips är att registrera din blogg på de största bloggportalerna: bloggtoppen.se och bloggportalen.se – verkar inte som ni gjort detta. På så sätt blir er blogg enklare att hitta.”

Gissa om jag funderat på saken. Tusen gånger. Men varje gång jag bestämt mig för att göra det så har jag blivit arg när man kommer till punkten då man måste lägga in deras lilla fula banner på sin sida. Vägrat. Nu har jag svalt min stolthet. För det ska faktiskt bli kul om det gör någon skillnad besöksmässigt. Och det är väl inte jättemånga som letar sig ända till botten av sidan för att kolla på deras fula reklam. Ta och ge heter det visst.

5 thoughts on “Läskiga bloggportalen

  1. Så du har sålt din själ. För vad? Va?! Ojojoj, det trodde jag inte om dig. ;)
    (Skoja. Utan tvekan borde den hamna på förstaplats. Även fast ni knappt tar er utanför ens Villa Sumos murar längre. Moahaha..)

  2. För att kunna njuta av livet måste vi jobba lite mer intensivt under vissa perioder av året lilla vän ;) Till sommarn kanske vi har tid att hitta på något igen!

  3. Jag förstår det. Ni är grymt duktiga. Jag är bara avundsjuk. I dag slaskar det – skulle byta det mot allt regn på Bali för att få hänga innanför murarna.

  4. Hittade eran blogg för några veckor sen å känner mig lite som en stalker:) haha.. har läst igenom hela.. Jag å min sambo är mycke ute å reser men bestämde oss för att va hemma hela vintern i år då vi va i asien hela förra vintern… Vårt sämsta beslut ever men de e bra för ekonomin så vi kan dra hela nästa vinter istället…
    Jag sitter å drömmer mig bort varje kväll å letar restips hittade eran blogg å blev väldigt inspererad, tycker ni skulle få 1-a plats bland sveriges bästa resebloggar…
    En fråga helt oberoende till detta inlägg är hur mycke de kostar att hyra hus i ungefär samma standard som er på fillipinerna de kan dock va lite mindre, har ni några tips om sköna place på fillipinerna???

  5. Om du har läst igenom hela from gamla siten så är jag imponerad! Det är en del att läsa :P

    Tack för smickret! Blir pepp att hålla igång sidan när jag vet att folk uppskattar den.

    Huset vi hyrde i Fili betalade vi cirka 3000 kronor i månaden för. Ska man ha ok standard och vara på beachen är det nog rimligt. Säkerligen mindre för ett mindre hus! Men det beror ju på vart man ska vara. Typ boracay och andra turistställen är dyrare. Där vi bodde fanns det inte många västerlänningar. Turisterna höll sig inne på resorten. Vad vill ni göra? Dyka? Bada? Sola? Greja?

Leave a Reply